Vil du være med på laget?

Vi søker lager- og baseoperatør

Arbeidet består blant annet av å utføre koordinering av materialflyter, varemottak, registrering og oppdatering av materialsystemer. Andre oppgaver, som lasting og lossing av biler og båter samt interntransport kan også være en del av arbeidet.

Vi søker etter deg som er fleksibel, serviceinnstilt og kan kommunisere godt på alle nivåer. Du har evnen til å jobbe både selvstendig og i team med nøyaktighet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev logistikk
  • Relevant praksis
  • Truckførerbevis
  • Anhuker- og stroppekurs
  • Førerkort kl. B1
  • Gode datakunnskaper

Vi kan tilby

  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Kurs og opplæringsmuligheter

Henvendelser rettes til Kurt Paulsen på 916 34 643 eller kurt.paulsen@polarbase.no

Søknad sendes på e-post til info@polarbase.no innen 23.07.2018

Spennende nyheter fra NorSea Group

NorSea Group har lansert vårt eget digitalselskap, NSG Digital. Dette selskap skal jobbe for å møte den nye digitale hverdagen og spare kostnader gjennom effektivisering.

Les hele artikkelen her http://petro.no/derfor-samle-all-logistikk-system/47594 for å se hva konsernsjef John E. Stangeland og Ola Thuen Neergaard fra NorSea Group forteller om tanken.

Gratulerer med dagen til Barents Naturgass!

Vi har hatt gleden av å være vertskap for den offisielle åpningen av Norges største bunkringsanlegg for LNG. Den formelle åpningen ble foretatt av Olje- og energiminister Terje Søviknes ute ved tankene, før vi inviterte gjestene inn i NOFO sitt bygg.
Der var det taler fra blant annet ordfører og vår egen sjef, Ketil Holmgren etterfulgt av kake og kaffe.
Dette anlegget er et viktig bidrag for at Polarbase skal fortsette å være Basen for Barentshavet og vi gleder oss til framtiden.
Sjekk ut den kule filmen Barents Naturgass har fått laget i forbindelse med installasjon av tankene.

se video:

Polarbase, basen for Barentshavet fornyer seg

Det er med stolthet vi i dag lanserer vår nye hjemmeside. Siden er utarbeidet av Reklamehuset Nord, og vi kan ikke få fullrost deres jobb nok.
Prosessen med utarbeidelse har vært en glede å være med på, og vi setter stor pris på kunnskapen, forslagene og det ferdige resultatet vi i dag presenterer.

For vår del er det viktig å bruke lokale leverandører der det er mulig og de er konkurransedyktige. Reklamehuset Nord passer perfekt inn i denne profilen, og vi ser fram til flere spennende prosjekter med dem i framtiden.

Framtiden skapes i nord

Dette er hovedtema under årets Barentshavkonferanse som går av stabelen 24. – 26. april. Polarbase, som en av stifterne,
gleder seg til å delta på konferansen som raskt har etablert seg som den viktigste arena i nord for vår olje- og gassindustri.

For mer informasjon om konferansen anbefaler vi et besøk på barentshavkonferansen.no

«Derfor er brønnene i Barentshavet så viktige for industriens framtid»

«Derfor er brønnene i Barentshavet så viktige for industriens framtid» skriver redaktør i Petro.no Glenn Stangeland.

Han mener at Johan Sverdrup, Point Resources, Snorre og Opec får ha oss unnskyldt, og det viktigste som skjer i oljeindustrien i år, sett
med norske øyne, er det som skjer i Barentshavet.

Med ny leterekord i Barentshavet der Statoil, Lundin og Eni trekkes fram, samt OMVs langsiktige ambisjoner med Wisting-funnet og Aker BPs planer for 2018
gleder vi oss til framtiden.

Les artikkelen på petro.no

Hammerfest er knutepunktet for olje- og gassvirksomheten i Barentshavet

Denne uken gjør vi ekstra stas på en av de som skal ha en stor ære for at Hammerfest er knutepunktet for olje- og gassvirksomheten i Barentshavet. Vi hadde kake i kantinen på onsdag, og i dag holder vi avslutningsmiddag.

Herold Paulsen hadde 1. mars 1981 sin første arbeidsdag i Norbase, som ble til Polarbase i 1985, og 28.2.2017 hadde han sin siste arbeidsdag. 36 år har han jobbet for at Hammerfest og Polarbase skulle utvikle seg innenfor petroleum, 29 av disse som administrerende direktør.

Petroleumsaktiviteten har variert voldsomt over disse 36 årene, og man har vært nødt til å tenke kreativt for å holde hjulene i gang.

Den stadige utviklingen, og perioden der Polarbase var involvert i havbruk trekkes fram som gode minner av Herold selv.

Bildet er fra 30-års jubileumet til Polarbase, der Herold mottok medalje for lang og tro tjeneste.

Vi takker så mye for innsatsen og ønsker deg lykke til i en ny tilværelse. Døren vår er alltid åpen!

Borer tre brønner for å gire opp Goliat

Eni Norge vil bore tre brønner i Snaddformasjonen i lisens 229.

En av disse er en pilotbrønn og de andre utvinningsbrønner. Utvikling av Snadd-formasjonen var ikke inkludert i PUD for Goliat, men omtalt som mulige tilleggsreserver.

Nå er reservene bedre definert og planlegges utviklet med to brønner fra eksisterende bunnrammer. Snadd skal produseres fra Goliat FPSO, fremgår det av en søknad til myndighetene.

les mer

http://petro.no/borer-tre-bronner-a-gire-goliat/46908

Barentshavet-region er best i verden

Halfdan Millang, CEO i RN Nordic Oil, mener det ikke er noe bedre sted i verden å drive med olje og gass.

– Konklusjonen er at i et verdensbilde så kommer Barentshavet på topp hva det gjelder konkurransedyktighet. Vi er den beste offshore-regionen til å kombinere lav risiko og høy gevinst, sier Halfdan Millang, daglig leder i RN Nordic Oil.

Millang sier årsaken til dette i stor grad er på grunn av skattesystemet i Norge.

– Skattesystemet er svært godt gjennomtenkt og gjør at vi har lav risiko. I tillegg har det også skjedd en revolusjon innen boring i Norge som ikke har skjedd noen andre steder. Vi borer raskest og billigst, sier han.

les mer på:
https://www.ifinnmark.no/hammerfest/nyheter/naringsliv/barentshavet-best-i-verden/s/5-81-468094